JP Smooth Gallery Module

Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Contractmanagement

In een contract zijn de voorwaarden, de prestaties en de
vergoeding geregeld tussen afnemer en leverancier. Adequate
opvolging is noodzakelijk om de beoogde resultaten te bereiken, de kosten te beheersen en juridische en relationele problemen te voorkomen.


Contract registratie

Zonder te weten welke afspraken er zijn is het onmogelijk om deze te beheersen. De eerste stap is altijd het registreren en inzichtelijk maken van alle gesloten contracten in een geautomatiseerde omgeving. Dit borgt het tijdig opzeggen, verlengen en heronderhandelen van contracten. De kosten hiervan zijn laag en het effect groot.


Nakomen van gemaakte afspraken

Elk contract heeft een doel. Om dit doel te bereiken is aandacht nodig. Om die aandacht te kunnen geven en de beoogde doelen te kunnen bereiken is een proces nodig. Op basis van periodiek overleg wordt de prestatie van de leverancier gevolgd en bijgestuurd. Om dit effectief te kunnen doen moet het contract daarvoor handvaten geven.


Manders ICT Procurement beschikt over jarenlange ervaring met contractmanagement in grote en complexe organisaties. Wij maken uw contracten inzichtelijk en helpen de beoogde resultaten te borgen.

 

Casus

Tien zaken die misgaan met het contracteren van ICT

ICT-procurement krijgt niet altijd de aandacht die het verdient. Anders dan andere transacties, zoals het kopen van een zaak, wordt IT-procurement vaak gezien als een informeel proces. Om de volgende redenen gaat het vaak mis met het contracteren van ICT.

Bron: cio.nl

Lees meer...