JP Smooth Gallery Module

Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Kostenbesparing

Elke euro die u gewoon niet uitgeeft, draagt in veelvoud bij aan uw winstmarge en het bedrijfsresultaat! Het is dus logisch dat uw ICT uitgaven in deze tijden kritisch tegen het licht houdt.


Quick Wins

De snelste manier om te besparen op ICT kosten is het realiseren van 'Quick Wins'. Door contracten te stoppen of extra korting te bedingen, bespaart u direct op uw uitgaven. Met een relatief lage inspanning
valt er hierbij een significant resultaat te behalen. Dit is echter alleen
zinvol zolang:

  • de waardeketen van uw bedrijf in stand blijft, en
  • uw toeleveranciers in staat blijven om toegevoegde waarde te leveren.

 

Structurele verbeteringen

Door dingen anders en slimmer te doen dan voorheen, is het mogelijk om kosten structureel naar beneden te krijgen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • meer gaan doen met minder leveranciers;
  • kritisch naar de bestelprocessen te gaan kijken;
  • de toegevoegde waarde van leveranciers te vergroten;
  • te focussen op kernactiviteiten; etc.


Ook het gebruik van innovatie kan tot deze structurele besparingen leiden, met mogelijkheden voor groei en meer klanttevredenheid. Bedrijven die hun waardeketen in tijden van crisis intact houden hebben een voorsprong als de markt weer aantrekt.

 

Door middel van een (Quick)scan maakt Manders ICT Procurement de mogelijkheden tot besparing en hun consequenties inzichtelijk. Door middel van consultancy, interim inzet of ondersteuning helpen we u graag bij het implementeren en realiseren van deze bespaarmogelijkheden.

 

Casus

Tien zaken die misgaan met het contracteren van ICT

ICT-procurement krijgt niet altijd de aandacht die het verdient. Anders dan andere transacties, zoals het kopen van een zaak, wordt IT-procurement vaak gezien als een informeel proces. Om de volgende redenen gaat het vaak mis met het contracteren van ICT.

Bron: cio.nl

Lees meer...