JP Smooth Gallery Module

Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Consultancy

Zeker in economisch uitdagende tijden is het voorbestaan en succes van een bedrijf afhankelijk van de effectiviteit en (kosten)efficientie van processen en methoden.

Dit geldt in dubbele mate voor een inkooporganisatie omdat besparingen die worden gerealiseerd op inkoopgerelateerde kosten een versterkt positief effect hebben op uw bedrijfsresultaat en winst; soms kan vijf euro omzetverlies worden gecompenseerd door één euro minder uit te geven.

 

De uitspraak: "Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je had" geeft aan dat nieuwe en creatieve(re) manieren moeten worden gevonden om inkoopdoelstellingen te realiseren.

Niet voor niets worden voor ca. 60% van deze trajecten externe deskundigen ingeschakeld. Niet alleen beschikken zijn over een schat aan ervaring, kennis en vergelijkingsmogelijkheden, maar ook zijn zij niet beperkt door bedrijfscultuur en ingesleten gewoontes.

Manders ICT Procurement levert u deze ondersteuning niet alleen uit eigen expertise, maar indien nodig ook vanuit een uitgebreid netwerk van bewezen vakspecialisten op terrein van o.a. Finance, Legal, ICT en HR. 

Kerrnwoorden in de aanpak zijn: resultaatgericht, no-nonsense, pragmatiek.

 

 

Casus

Tien zaken die misgaan met het contracteren van ICT

ICT-procurement krijgt niet altijd de aandacht die het verdient. Anders dan andere transacties, zoals het kopen van een zaak, wordt IT-procurement vaak gezien als een informeel proces. Om de volgende redenen gaat het vaak mis met het contracteren van ICT.

Bron: cio.nl

Lees meer...