JP Smooth Gallery Module

Image 1 title

type your text for first image here

Image 1 title

Image 2 title

type your text for second image here

Image 2 title

Image 3 title

type your text for third image here

Image 3 title

Leveranciersmanagement

Leveranciers moeten u helpen om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken. Het is daarom belangrijk dat uw leveranciers bij u passen én dat u ze de juiste aandacht en sturing geeft!


Welke leveranciers?

Natuurlijk leveren uw leveranciers goederen en diensten waar u voor betaalt! Maar u wilt meer: een leverancier die zich inzet voor 'uw' zaak. Als een leverancier qua bedrijfscultuur niet bij u past of als u niet belangrijk genoeg voor hem bent, zal zijn inzet niet het gewenste resultaat en waarde toevoegen. Daarom is het belangrijk dat u uw leveranciers met zorg selecteert.


D
e juiste aandacht en sturing

Er is een grote kans dat de klanttevredenheid over uw producten en diensten méde afhankelijk is van uw ICT leverancier. Zijn prestaties maken deel uit van de waardeketen van uw organisatie. Om dit in goede banen te leiden moet u bepalen welke factoren van belang zijn en hoeveel aandacht u hieraan moet geven. Zo vergt een leverancier met strategische knowhow een compleet andere benadering dan een leverancier van kantoorartikelen.

Manders ICT Procurement beschikt over een ruime ervaring met het opstellen en implementeren van leveranciersmanagement strategieën. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over dit onderwerp.

 

Casus

Inhuren van externen

Bij een voormalig werkgever was het inhuren van externe medewerkers  voor de ICT afdeling zodanig uit controle geraakt dat ingehuurden weer anderen aan het inhuren waren. Dat moest veranderen!

Lees meer...